Welkom » Wat

Wat

Wat doet een medisch pedicure?

De Medisch Pedicure is breed opgeleid. Hierdoor behandel ik naast de gewone- ook alle risicovoeten. De risicovoeten ontstaan als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en/of verwaarlozing en sport. Ook heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Orthesiologie, Nagelregulatie/reparatie en drukverdelingtechnieken, zodat ik meer mogelijkheden heb om de complexere voeten en de nagelproblematiek te behandelen.

Door mij wordt gewerkt volgens vastgestelde richtlijnen en wetten. Cliënten worden (indien nodig) doorgestuurd naar de (behandeld)-arts. Op doelmatige wijze werk ik ook samen met andere zorgaanbieders.

Als Medische Pedicure ben ik gespecialiseerd in Risicicovoeten, zoals:

Vakbekwaamheid en goede kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel, waardoor ik altijd op een professionele manier voeten verzorg.

Het is voor mij belangrijk dat de klanten/cliënten altijd volledige aandacht krijgen. Wanneer zij tevreden zijn en met een glimlach weer naar huis gaan weet ik zeker dat ik een goed product heb afgeleverd. Dit stelt mij dan ook weer zeer tevreden.